Steve Nilsen in Merelbeke, professionele schilderwerken in lijn met úw stijl

Professioneel schildersbedrijf

Is uw interieur toe aan een nieuwe uitstraling? Of zoekt u een professional om interieurwerken uit te voeren in uw nieuwe of pas gerenoveerde woning? Doe dan een beroep op de kennis en ervaring van Steve Nilsen in Merelbeke. Dit veelzijdig en modern schildersbedrijf specialiseert zich al sinds 1953 in hoogwaardige:

 

Ook wanneer u zich wilt laten inspireren door een vakman kunt u vertrouwen op deze expert. Professioneel kleuradvies van een gespecialiseerde schilder is het perfecte beginpunt van een succesvol én stijlvol interieurproject.

Een complete service voor uw interieur

Echt vakmanschap herkent u niet alleen aan de aanpak van uw schilder, maar ook aan de service die u krijgt. Van Steve Nilsen kunt u een open, eerlijke en professionele dienstverlening verwachten, met een duidelijke planning en een heldere communicatie. Dankzij een continue bijscholing is dit schilderbedrijf steeds op de hoogte van de meest up-to-date schildertechnieken en materialen.

 

Laat u schilder- of behangwerken uitvoeren in het huis waar u momenteel woont? Dan zorgt Steve Nilsen ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werken. Kleine maar klantvriendelijk ingrepen, zoals het nauwkeurig afplakken van muren en ramen, het bedekken van meubels en het schuren met afzuiging garanderen u een zorgeloos verloop van uw interieurwerken.

Bied uw interieur de beste zorgen, met de diensten van een professionele en ervaren schilder.

Vraag nu uw gratis offerte aan!